Om WestBase

Historik

WestBase AB är en distributör som startade sin verksamhet våren 1998, inom området IT-säkerhet, vilket innefattade både hård- och mjukvarusäkerhet. Mycket har hänt sedan dess.

Företaget idag

WestBase AB, Åsboholmsgatan 21, Borås

Vi värdesätter IT-säkerhet högt: Vi erbjuder stöldskydd, produkter för fastlåsning av hårdvara liksom lösningar för att skydda din information. Vi värdesätter även en annan typ av säkerhet: Säkerheten i att arbeta rätt under det dagliga datoranvändandet.

WestBase AB startades i Mölndal. Idag finns vi i Borås. Tidigt i januari 2013 flyttade vi dessutom till Åsboholmsgatan 21 i Borås — bara ett par hundra meter från våra gamla lokaler. Välkommen till våra nya, fräscha och större lokaler!

Vår produktflora

I vårt sortiment hittar du allt för datorsäkerhet till ergonomiprodukter, mediacenter till sekretessfilter. Sortimentet är noga utvalt efter såväl kvalitet, funktion som design.

Fördelarna med WestBase

  • Ingen småordersavgift
  • Inga minimikvantiteter
  • Leverans direkt till er slutkund

Vi har en mycket god produktkännedom och erbjuder därför alla våra återförsäljare full slutkundsupport och RMA-hantering.

Ett kreditvärdigt och välskött företag

Förutom vår långa erfarenhet i branschen, är vi dessutom ett välskött, kreditvärdigt företag enligt Soliditet AB — vars bedömningssystem är ett av världens hårdaste för företag.

Utlåtandet från Soliditet AB intygar även att WestBase AB:s verksamhet och ålder är väletablerat samt även att företagets ägare, ledning och ekonomi är tillfredsställande.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
© 1999–2022 WestBase AB. | WestBase AB, Åsboholmsgatan 21, 504 51 Borås, Sweden | Tel: +46 33 22 63 00 | Skype: westbase_ab | Mail: info@westbase.se